Dag 9 Green Mountains

Door Vanlootje - 09-10-2016 03:03

De ogen gingen open, daarna de gordijnen en wat we zagen was blauwe lucht en zon. Al huppelend gingen we naar 't ontbijt en stapten vervolgens in onze bolide. We hadden besloten om de Scenic Route 100 verder af te rijden tot het einde.

We zijn gestopt in Plymouth, een plaatsje waar de tijd echt heeft stil gestaan. Een soort openluchtmuseum. Zoals wel vaker deze reis waren we het jongste publiek. Onze leeftijdsgenoten zullen wel aan het werk zijn ;).

Een paar mijl verderop stopten we in Ludlow, omdat we hier wel een hele mooie boom met oranje bladeren zagen. We hebben daar ook koffie gedronken en een donut gegeten bij Dunkin' Donuts. Dat is wel de keten die we het meest hebben gezien deze reis.

In Weston zijn we naar de Vermont Country Store geweest. Volgens de eigenaren heb je hier alles waarvan je niet wist dat je het nodig hebt. Hier tegenover had je ook een hele leuke giftshop waar we ons wel een tijd vermaakt hebben.

De weg was weer prachtig. Slingerend door het heuvelachtige Vermont, geen wolkje aan de lucht en de herfstkleuren. In het zuiden van de staat stopte de route en hebben we een andere weg terug genomen.

's Avonds weer gegeten bij Applebee's, want dat was ons gisteren goed bevallen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan