Dag 11 Hartford - Newport

Door Vanlootje - 11-10-2016 02:54

Vanochtend wat langer in bed gelegen dan normaal. Na een klein maar fijn ontbijt wilden we naar het Mark Twain House in Hartford. Het huis van de bekende schrijver van onder andere Tom Sawyer was echter niet te bereiken doordat half Hartford meedeed aan een hardloopwedstrijd.

Onze volgende stop was slechts een klein stukje rijden naar F40 Motorsports in Portland, Connecticut. Deze zaak is bekend van het programma Chasing Classic Cars op Discovery Channel. De serie met Wayne Carini, de kleine man met grote snor, is al 10 jaar te zien op tv. Hij was er niet, maar 's avonds waren er een paar afleveringen op tv.

We zijn verder gereden langs de Connecticut River, zagen veel oldtimers rijden en hebben daar naar een oude stoomtrein gekeken. Daarna kwamen we weer aan bij de kust en vervolgens in de kleinste staat van de VS, Rhode Island.

In deze staat zijn we gestopt in een gezellig plaatsje met grote landhuizen en een vuurtoren, Watch Hill. Bij de vuurtoren had je een mooi uitzicht op de zee en het plaatsje.

Aan het einde van de middag reden we over twee grote bruggen naar het eiland waar onze overnachtingsplaats Newport lag. Hier hadden we een mooie kamer met uitzicht op de zee.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan