Dag 14 Cape Cod - Boston

Door Vanlootje - 15-10-2016 12:11

Vandaag stond al weer onze laatste dag in Amerika op het programma. Eerst even goed ontbeten in het restaurant bij het hotel en daarna de koffers  voor de laatste keer ingepakt. 

Het was lekker weer, dus mooier kun je de vakantie niet afsluiten. We hebben nog onze overnachtingsplaats Hyannis bekeken. Langs een stukje van de kust gereden, de haven gezien en nog naar een groot winkelcentrum geweest.

Aan het begin van de middag gingen we hier weg en zijn we naar het stadje Quincy gegaan. In deze plaats is de eerste Dunkin' Donuts geopend en dat pand zag er op een foto uit de jaren '50 wel heel mooi uit. Na een foto en een emmer koffie zijn we verder gereden naar Boston.

We waren ruim op tijd, dus hebben we lekker aan een strandje gezeten in het zonnetje met uitzicht op de skyline van Boston. Bij Alamo autoverhuur de auto weer ingeleverd en met de shuttlebus naar het vliegveld. De controle ging vrij snel, dus we hadden nog voldoende tijd om lekker uitgebreid te eten en voor een leuk gesprek met een oudere man bij de gate.  Om 19.15 uur stegen we op met de Airbus.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan