Amarillo, Dallas en Fort Worth

Door Sylvana - 03-10-2016 04:38

On the road again! We laten de bergen achter ons en komen in Texas. We merken dat we meer en meer in de bewoonde wereld komen. Eindeloos uitgestrekte uitzichten maken plaats voor grote reclameborden. We're on our way to Amarillo, en precies dat liedje zit heel de weg in ons hoofd. We komen langs Cadillac Range, waar we even stoppen. Er staan hier een stuk of tien Cadillacs rechtop ingegraven in een maisveld, met laag over laag graffiti. We krijgen twee verf spuitbussen van een ouder stel, waarmee Jeroen namens ons ook wat op de wagens kalkt, hartstikke leuk. Na een lange dag in de camper komen we op een mooie cowboy camping. Blijkt dat het precies tussen een spoorwegovergang (hier toeteren de treinen bij een overgang) en een vliegveld ligt, maakt ook allemaal niet uit in Amerika. Gek genoeg hebben we geen herrie overlast en slapen we prima. 

De laatste hele dag rijden is aangebroken, en het wordt een lange van ongeveer 7uur. We rijden naar Dallas waar we Dealey Plaza bezoeken, de plek waar John F. Kennedy werd neergeschoten. Toch gek om daar te staan en voor te stellen hoe dat gegaan was. Hierna gaan we langs het oude deel van Fort Worth, waar we ons in een echte cowboy stad wanen. Hier worden nog veemarkten van de longhorns gehouden en rodeo's. Er is een soort walk of fame van cowboys en de winkels zien er uit als saloons. Voor onze laatste nacht in de RV komen we op een camping waar veel vaste gasten verblijven, sfeer is er niet echt. Wel bijzonder is dat de wastafels in het toiletgebouw in de vorm zijn van Texas. We zien echt overal wel weer iets aparts.

Reacties

Monique Smit 03-10-2016 20:22 {{button-43174}}

Net van Tim
De link gehad dus een voordeel ik heb alles als in een film gelezen. Super mooie reis maken jullie en wat zullen jullie een berg foto's hebben. Geniet er nog maar lekker van xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan