Houston

Door Sylvana - A long time ago

En dan vroeg op voor het laatste deel van de reis. Na een paar uur zien we de skyline van Houston verschijnen. We rijden op de rondweg en dat duurt wel even, wat een grote stad. Peter loodst de grote camper tussen alle pick-up trucks door over de 5 of 6 baans betonnen snelwegen. Bijna thuis.

En ja dan zijn we er, we halen snel de camper leeg en dan kunnen we relaxen. Een mooi appartement, heerlijke luierstoelen en bank en onze eigen slaap en badkamer. Wat een prachtig zwembad zit er bij, luxe zeg, we genieten er gelijk van. Even bijkomen. 

De volgende dag moeten we de camper inleveren. Als we daar aankomen staat de teller op 3054miles, 4914 kilometer hebben we gereden met de camper! Wat hebben we genoten, we vinden het gewoon moeilijk om de sleutel in te leveren. Peter was met zijn grote bak achter ons aan gereden, en zo kunnen we met de auto weer terug. Dat is wel even iets anders. We gaan naar Old Town Spring voor een brunch. Leuk ouderwets dorpje met veel restaurantjes en souvenirwinkels. Daarna gaan we naar een gigantische shopping mall, niet normaal groot. We kopen nette schoentjes (ik mag geen cowboylaarzen nemen van de gebroeders) voor onder m'n jurkje, want vanavond gaan we in een nettere tent dineren. Dit doen we in Galveston, dit ligt aan de Mexicaanse Golf. Dat komt goed uit nu heb ik de Stille Oceaan in San Francisco aangeraakt en helemaal aan de andere kan nu ook de Mexicaanse Golf! Na het eten bezoeken we een Texaanse kroeg, waar ze aan line-dance doen. Heel grappig om te zien en heel fout. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!