Banff

Door Henk, Els, Ed en Jo - 24-05-2017 14:48

22-05-2017

Zonnig met wolken  - 24c

Helaas ben ik de enige die last heeft van de jetlag! Terwijl iedereen nog heerlijk op een oor ligt heb ik al bijna weer een boek uit en mijn blog geschreven angrygrrrrrr. Ben er klaar mee. Enfin, het mag de pret niet drukken. Vandaag aangekomen in Banff, de natuur in. Een korte rit maar wel erg mooi. Eerst nog even heerlijk in de zon gelegen. We beginnen al een lekker kleurtje te krijgen. Henk en Els waren wat drukker. Die waren in de weer met hun checklist die ze van Fraserway hebben meegekregen cheeky. Altijd spannend zo de eerste keer vertrekken. Zijn we niets vergeten, staat alles vast, hebben we alles losgekoppeld? En ze zeggen dat dat vakantie is! Els liep met de zweetdruppels op haar hoofd :-). Nee hoor! Alles gaat goed, ook het rijden met de camper. No problem.

De rit naar Banff was mooi. In het begin erg druk op de weg maar na een half uurtje was de file ook weer opgelost. Onderweg nog lekker kunnen picknicken in de zon. Rond 13.30 uur aangekomen op de campground in Banff. We hebben weer mooie plekken. De middag rustig doorgebracht. Aan het einde van de middag weer richting Canmore gereden want ons gas bleek op te zijn. Nou ja, geen straf. Canmore is een gezellig dorp met mooie uitzichten op de bergen. Heerlijk doorheen gewandeld en bij Gauchos gegeten! Niet echt voordelig maar daar krijg je wel wat voor! Wanneer je alleen voor het buffet gaat ben is het goedkoper. Voor de echte vleesliefhebbers .... all you can eat .. 11 vleessoorten, super mals!!! Heerlijk!!!!! Gezellig restaurant, goede service en heerlijk eten. Een aanrader! yes

Na het eten op ons gemak naar Banff gereden. Nog even naar Banff Gondola, Bow Falls en een rondje op de golf course gereden. Niet om te spelen maar om wat wildlife te spotten. De vakantie moet natuurlijk niet te sportief worden laugh. Vandaag toch al wat wilde dieren gezien. Zeker wel een stuk of 30 elks, een hert en wat ground squirrels. Ik zeg .... een geslaagde dag. Tot de volgende blog.

Reacties

frans 24-05-2017 20:25 {{button-44640}}

mooi geworden van binnen geniet lekker van de vakantie leuke foto's weer
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan