Regen

Door Henk, Els, Ed en Jo - 31-05-2017 16:47

 30-05

Regenachtig - 12c

Helaas vandaag een regenachtige dag en wat moet je dan? Downtown Vancouver verkennen. He nee, dat is nou niet echt leuk. Wij beginnen met een paar wassen te draaien. Nou ja, Ed dan. Die had er al vroeg zin in vanmorgen. Rond 10.00 uur was alles weer schoon en ligt het weer heerlijk geurend in de kasten.yes 

Daarna waren de dames aan de beurt. Wat kun je het beste doen met dit weer? Shoppen natuurlijk! Dus op naar het Designer Outlet bij de luchthaven. Vol goede moed de winkels in. Drie maal raden met hoeveel tassen wij terugkwamen. Heel veel!!!! En voor wie??...... de mannen en de kleinkinderen. Hoe is het toch mogelijk. Diegene die een hekel hebben aan winkelen komen met gevulde tassen buiten. Lekker danno. Het is het allemaal net niet voor ons. Of worden wij kieskeuriger??

Na de outlet naar Granville Island. Het ziet er allemaal erg gezellig uit maar het speelt zich allemaal buiten af en het zeikt nog van de regen. Geen optie voor ons. Ach een dagje rustig aan is ook wel eens lekker. Rond 16.30 uur weer terug op de campground en wat zitten luieren of wat gelezen. Door het weer besluiten wij ook niet te gaan bbqen. Het is niet echt lekker buiten, koud gewoon dus ..... voor de eerst sinds een jaar weer eens naar de Mc D. Geen straf voor ons hoor. Wij hebben heerlijk gegeten! Daarna terug naar de RV en nog wat gedronken, lekker met de kachel aan! Wat een gezelligheid. Morgen beloofd het weer beter weer te worden. Voor nu welterusten!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan