Lake Okeechobee

Door Ingrid - 29-12-2016 03:16

Vanmorgen vanaf de camping in Fort Lauderdale vertrokken op weg naar de volgende bestemming, eerst nog over drukke wegen de stad uit, maar al gauw wordt het rustig en nemen we de route door het noordelijke deel van de Everglades. Onderweg zien we hoe het suikerriet geoogst wordt en met grote vrachtwagens vervoerd wordt. De geoogstte stukken worden in brand gestoken en daaruit vluchten de beesten, vertelde een 'local' die op de plaats waar we onderweg langs Lake Okeechobee even zijn gestopt om te lunchen. Hij heeft een konijn gevangen en ontdoet die voor onze ogen van de ingewanden, omdat hij deze wil opeten...😦

Na onderweg nog even te zijn gestopt voor de eerste tankbeurt, rijden we door naar Okeechobee. We checken in bij een KOA camping ("the largest koa camping of America!") En halverwege de middag liggen we lekker in het zwembad, het is vandaag best warm namelijk en dan is een verfrissende duik wel lekker.

De camper staat op een ruime nieuwe plek met een picknickbankje ernaast, het ziet er hier prachtig uit, maar het blijft gewoon een gek gezicht, 'onze' kleine camper, die wij best groot vinden, tussen echt gigantische campers en caravans! Sommige overwinteraars hebben de plek compleet ingericht met allemaal Kerstverlichting en rijden over de camping rond in golfkarretjes... In Amerika kan alles!

Reacties

Anita 29-12-2016 06:24 {{button-43379}}

Jeetje wat een avontuur zeg.... genieten!!!

Nynke 29-12-2016 09:29 {{button-43380}}

Geweldig om jullie zo te volgen. Veel plezier!!

Gerry 29-12-2016 18:49 {{button-43382}}

Bin benijd nei de foto's
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan