Osprey

Door Ingrid - 30-12-2016 16:32

Op naar het oosten, weg van die mooie camping, maar wel een gekke ervaring, al die pensionados in hun golfkarretjes... Op roadtrip van west naar oost zien we een gevarieerd landschap aan ons voorbijkomen, ranches met 'beef cattle' en dan weer boomgaarden vol met sinaasappels. We passeren een verkeersbord met een waarschuwing voor overstekende beren!

We stoppen in het Myakka River State Park om te lunchen en het park te bekijken, we zien onze eerste alligators! Daarna op weg naar het einddoel van vandaag, een overnachting op de campground in het Oscar Scherer State Park. Wow, wat mooi, een plekje middenin de natuur, met wasberen en eekhoorntjes om ons heen en vlakbij de rivier waar ook alligators in voorkomen. We genieten volop, van het mooie weer en de prachtige omgeving.

Vandaag is een koude dag, er staat een frisse wind, maar gelukkig is het droog en schijnt de zon. Morgen wordt het weer warmer gelukkig.

Straks boodschappen doen en op zoek naar de volgende camping, niet al te ver hiervandaan. Morgen naar Clearwater, waar we Oud en Nieuw gaan vieren.

Reacties

Beppe Tjitske 30-12-2016 19:16 {{button-43384}}

Wauw wat mooi allemaal,indruk wekkend.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan