Sanibel Island

Door Ingrid - 06-01-2017 03:34

Gisteravond gegeten bij een typische American Diner, het zag er precies zo uit als op de tv, jaren '50! Maar helaas was het eten niet geweldig😦. Vanmorgen probeerden we vroeg te vertrekken naar Sanibel Island, beroemd om de stranden met vele aangespoelde schelpen. Vroeg viel al wat tegen en voordat we het juiste strand gevonden hadden was het alweer lunchtijd, maar goed we hebben mooi wat van de omgeving kunnen zien vanuit de camper, inclusief het buureilandje Captiva! Het strand was wel de moeite waard, het was schitterend weer en we hebben heerlijk gezwommen en naar schelpen gezocht onder water in het zand, tussen de vissen en krabben😮

Tweede helft van de middag op weg naar de volgende camping tussen Naples en Marco Island, waar we gelijk het zwembad en hottub in gingen om de stekende insecten te vermijden, die we al vaker troffen rond zonsondergang, maar hier vlakbij de Everglades werden we er voor gewaarschuwd en kregen bij het inchecken zelfs een gratis flesje Deet mee!

Op de weg hier vlakbij zagen we tot onze verbazing verkeersborden met de waarschuwing voor overstekende panters! Sowieso kijken we onze ogen uit onderweg en we hebben al vaak gezegd "het is net of zijn we in een Amerikaanse film belandt". Als dan ook nog Twilight Zone van Golden Earring op de radio voorbijkomt, is het puur genieten, of zoals vele Amerikanen tegen ons zeggen "Enjoy!"

Reacties

Elske 06-01-2017 08:00 {{button-43390}}

Super! En zo genieten wij een beetje mee :)

Gerry 06-01-2017 10:21 {{button-43391}}

Ik sluit me helemaal bij Elske aan,vindt het leuk dat je je vakantieverhaal met ons wilt delen.
Geniet er nog maar even van.

Beppe Tjitske 06-01-2017 15:49 {{button-43392}}

Het blijft genieten voor ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan