Vancouver, 5 juni 2017

Door Rob en Mar - 12-07-2017 12:10

Na een stevig ontbijt in het hotel, op zoek naar de shuttle bus die ons naar Capilano suspension bridge Park zal brengen. Wij vinden wel de Public Bus, maar de Free Shuttle is nog niet zo makkelijk te vinden. Gelukkig zijn er behulpzame Canadezen die ons, na zoeken op hun mobiel, de juiste plek aanwijzen. Daar aangekomen, rijdt deze net voor onze neus weg. Dan maar een kwartier wachten, het is toch mooi weer. Terwijl wij staan te wachten kunnen wij toegangskaarten kopen voor het park, zodat wij straks niet in de rij hoeven te staan voor de kassa. Capilano is een mooi park, maar wel toeristisch. Na alle paden daar bewandeld te hebben en in het zonnetje genoten te hebben van een ijsje, weer met de shuttle, waar wij als enige in zaten, richting hotel.

Chinatown in Vancouver schijnt het op 1 na grootste te zijn van Noord-Amerika, dus wij daar naartoe. De foodmarket had meerdere exotische eettentjes, na wat wikken en wegen kozen wij voor indiase curry. Het was heerlijk. Wat een armoede: overal junks en zwervers. Hoe dieper we in chinatown komen, des te creepier het om ons heen wordt. Rob begint zich erg ongemakkelijk te voelen en wil er zo snel mogelijk weg.

Naast chinatown ligt het gezellige en mooie Gastown. Daar op een terrasje een biertje en wijntje genuttigd, voordat wij terugkeren naar ons hotel om daar te dineren en te gaan slapen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan