Victoria, 7 juni 2017

Door Rob en Mar - 17-07-2017 15:18

Bij het wakker worden blijkt dat wij, naast de gewone kussens, ook een dekbed als kussen hebben gebruikt. 

Via Tiogatours hebben wij voor vandaag een whale watch tour besproken. Ook Orca Spirit heeft voor de heenweg een Free Shuttle, die ons om 9 uur ophaalt bij de camping. Na een verkleedpartij kunnen wij in de zodiac stappen op zoek naar walvissen. Wij zien een paar dolfijntjes, meeuwen, een bald eagle, een zeehondje en ja hoor....2 walvissen die op hun gemak aan het migreren zijn. Onze gids krijgt een bericht over een andere walvis, die aan het foerageren is. Wij er naartoe. Wij zien deze nog net, voordat deze naar beneneden duikt. Inmiddels is het tijd om terug naar de haven te gaan, helaas. 

Weer terug op het vaste land, wandelen wij nog wat in het stadje Victoria. In de hoofdstraat lunch met een heerlijk broodje garnalen, voordat wij de bus naar de camping nemen.

Met de RV nog wat boodschappen doen en in de liquor store een canadees wijntje kopen. Na het eten bellen met de Black Ball Ferry Line, want online kan geen plaats meer gereserveerd worden. Gelukkig is er nog 1 plekje om 10.30. 

Helaas is deze nacht een slechte voor Marja: midden in de nacht wordt zij wakker met een stevige migraine en gaat zij naar het sanitairgebouw om.....

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan