Port Angeles, 9 juni 2017

Door Rob en Mar - 17-07-2017 17:35

Via de 101 Pacific Highway richting Mount Rainier. Bij Mount Walker Lookout View Point (Brinnon) even de benen strekken. Na een stukje van de steile wandeling blijkt het wel een beetje te veel voor de geblesseerde achillespezen van Marja en wordt besloten weer naar beneden te gaan en met de RV naar boven te rijden. Boven zijn er 2 uitzichtspunten: 1 richting Mount Rainier en de ander richting de bergketen van Olympic NP.

Weer verder de mooie rit richting Mount Rainier via de Alder dam. Bij Longmire het park in richting de camping Cougar Rock om daar een mooi plekje uit te zoeken voor de komende 2 nachten. Op deze camping zoek je eerst een vrij plekje, ga je terug naar de ingang om te betalen en dan krijg je een slip, die je vervolgens aan de paal bevestigt. Tijdens het zoeken liepen er wat hertjes op de camping te grazen. 

Even genieten van de mooie, rustige omgeving en daarna naar het visitor center Paradise, om daar te informeren naar mooie wandelingen voor de volgende dag. Het begint inmiddels behoorlijk te sneeuwen (het is ook maar 3 graden Celsius). Wij bekijken in Paradise Jackson Visitor Center de informatiefilm over dit mooie NP. Er wordt wel een beetje(echt amerikaans) overdreven over het bestaan van dit park. Het lijkt wel of we te maken hebben met een heilige. Inmiddels is het 17 uur en besluiten wij terug te gaan naar de camping.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan