Mount Rainier NP, 11 juni 2017

Door Rob en Mar - 19-07-2017 14:39

Wij zijn vroeg wakker en gaan dus ook vroeg weer onze weg verder vervolgen. Tegen Marja's verwachtingen in, geven beide navigatiesystemen aan dat wij vanaf de camping naar rechts moeten. Daarom volgen wij deze aanwijzingen, maar na ongeveer 10 kilometer sturen zij ons een doodlopende weg in. Wij besluiten eigenwijs te zijn en de weg te gaan die Marja bedacht heeft. Dat betekent de Stevens Canyon Road helemaal afrijden en daarna de White Pass Scenic Byway. Opeens ziet Rob een bordje met daarop de hoogte van het tunneltje waar wij onderdoor moeten:  tunnel height limit 12' 6", terwijl onze RV een hoogte heeft van 13'1". Gisteren zijn wij er ook zonder schrammen doorheen gegaan, dus nu ook. 

Op de White Pass Scenic Byway een paar keer gestopt om Mount Rainier en de omgeving te bewonderen, voordat wij de saaie Insterstate 90 opgaan. Aangekomen bij Coeur d'Alene wordt de omgeving weer mooi en vinden wij een mooie camping. Wifi, douche, waterfietsen, gratis hout, zon en een temperatuur van 22 graden Celsius, het kan niet op. Stoeltjes naar buiten, korte broek aan, lekker in het zonnetje wandelen naar het meer en daarna fikkie stoken. De eigenaar komt zelfs het hout op de campingplek brengen. Voor het eerst in deze vakantie kunnen wij buiten eten.

Tijdens het rondje over de camping, komen wij op een hoger, nog niet in gebruik genomen, plekje waar een Canadees met zijn hond, net als wij van het uitzicht geniet.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan