Jasper, 26 juni 2017

Door Rob en Mar - 21-07-2017 17:50

Het is inmiddels 24 graden als wij wakker worden en besluiten, tijdens het ontbijt buiten, dat wij vanavond nog een nachtje op deze camping blijven. Voordat wij naar het visitor center in Jasper gaan, regelen wij dit nog even bij de ranger. Na het bezoekje aan het visitor center lopen wij het stadje door om wat rond te neuzen EN om een flesje wijn te kopen. 

Bij het visitor center hadden wij informatie gekregen over onder andere Maligne Canyon. De meeste mensen bewandelen deze trail tot en met de 2e brug, daarom gaan wij verder tot en met de 5e brug. Terug bij de start lunchen wij in het restaurant op het terras met het geluid van de waterval op de achtergrond.

Inmiddels is het 30 graden geworden en wij gaan de, door ons s'morgens voorgenomen, wandeling Valley of the 5 lakes doen. Bij het 1e meer horen wij in de verte een wolf huilen. Wij komen bijna niemand tegen (iedereen vindt het waarschijnlijk te warm), behalve een moeder en een dochter en een vrouwelijke ranger die er flink de pas in heeft.

Terug richting de camping staan er vele  Elks langs de weg en ook op de camping. s'Avonds na het eten wordt Rob zelfs bijna overlopen door 1 van de Elks. In de loop van de nacht begint het te onweren en te regenen.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan