Hope, 29 juni 2017

Door Rob en Mar - 07-08-2017 11:02

Op onze laatste dag met ons "huisje" is het 20 graden en kunnen wij, voor het laatst, buiten ontbijten. 

Op de weg naar Vancouver is het druk. Als wij bijna bij Fraserway zijn, gaan wij van de snelweg af om de tank vol te gooien met benzine. Na het tanken pakken wij 88 avenue, maar voor de laatste kilometer spreken de 2 navigaties elkaar tegen. Wij kiezen, helaas, voor het verkeerde systeem en dat betekent dat wij niet op de plaats van bestemming komen. Daarna de andere gevolgd en komen toch nog op tijd aan. Op het terrein van Fraserway wordt onze RV snel gecontroleerd, schoongemaakt en aan de volgende huurders meegegeven. Bij de service hoort ook nog de shuttle naar het hotel Accent Inn, dus dat is boffen. 

Onze kamer in Accent Inn is al gereed, dus kunnen wij daar lekker relaxen op ons bed met een kopje thee. Bij de receptie is een pc met een printer, dus daar checken wij vast online in en printen onze boarding passen uit. 

Om de hoek van ons hotel is een IHOP waar wij, voordat we gaan wandelen, de lunch gebruiken. Marja heeft op de kaart gezien dat het niet zo ver is om naar de rivier Fraser te wandelen, maar Rob zeurt en zegt niet dat hele stuk naar het water te willen wandelen. Onderweg komen wij bij Chop Steakhouse & Bar en nuttigen daar een drankje, en vragen of het nodig is om voor het diner te reserveren. Daarna wandelen wij, toch wel, naar de rivier. Het is een leuke wandeling zo langs het water, al die stammen die in het water liggen en de vogeltjes die fluiten.

Terug op onze kamer neemt Marja, na al die weken, weer eens een bad, zalig.

Na een maaltijd Surf & Turf bij Chop Steakhouse & Bar beginnen wij aan ons laatste nacht in Canada

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan