Naar Alpine/Fort Davis

Door M.A. Bunnik - 07-04-2017 03:12

Donderdag 6 april 2017 naar Alpine/Fort Davis

 

Vertrokken vanuit de meest troosteloze camping die wij ooit gezien hebben.

Zelfs het balie personeel leek er onder te lijden normaal worden we overal vriendelijk en behulpzaam geholpen, maar hier was enige vorm van klantvriendelijkheid ver te zoeken. Zelfs internet had er geen zin in daarom vandaag ook het verhaaltje van gisteren.

Onderweg in het plaatsje Alpine ( nee, heeft niets mee skiën te maken) de nodige inkopen gedaan voor de muizen en voor onszelf.

We zijn verder doorgereden dan gepland, hadden anders veel te vroeg op een camping gestaan. Wij hebben Fort Davis bezocht. Even een stukje geschiedenis:

De weg van San Antonio naar El Paso die wij grotendeels gevolgd hebben, was vroeger de route die de goudzoekers volgden op weg naar het Westen. Om deze route te beveiligen tegen overvallen van de indianen werden overal forten opgericht. Het was een interessant museum, waarin wij een goede indruk kregen van de  Amerikanen zoals zij met de Indianen omgingen (lees bestreden).  Wij wisten dit wel maar het gaat tegen alle rechten van de mens in. De vraag is simpel wie woonde er nu het eerst?

Verder is er niets meer te melden, op naar de vrijdag die ons 290 kilometer verder moet brengen op ons rondje Texas naar Carlstad.

 

Marga en Rinus

Reacties

Albert en Wilma 07-04-2017 11:49 {{button-43662}}

Leuk om weer te lezen!

Het zal een hele ervaring zijn.
Hoop dat jullie de supermarkt gevonden hebben!

Hartelijke groet van ons!

Albert en Wilma 07-04-2017 14:58 {{button-43665}}

Wat de Indianen betreft, helemaal mee eens. Die oorspronkelijke bewoners zijn altijd open weggejaagd. En nog steeds. Afschuwlijk.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan