Naar Carlsbad

Door M.A. Bunnik - 08-04-2017 05:03

Vrijdag  7 april 2014

 

Vertrokken en op weg naar de volgende camping,  daar aangekomen en ingeschreven kregen we plaats nummer twee, de vrouw die ons hielp was er ook niet zeker van of het wel goed was want ze werkte er nog maar pas.

Dat klopte ook wel plaats nummer twee was al bezet, en wij zagen alleen nog plaats 10 leeg. Wij weer terug, inmiddels was plaats 10 ook al uitgegeven.

De camping had een uitstraling die nog minder was dan het kerkhofje van woensdag, de plaatsen waren dusdanig krap bemeten dat onze voor Amerikaanse begrippen kleine camper er nauwelijks in kon, ja met een  flinke schoenlepel en een pot vaseline zou het misschien wel lukken kortom het was niets. Wij hadden met een creditcard betaald en vroegen ons geld in contanten terug. Maar dat ging zomaar niet, de bazin kwam er aan te pas, zij leek sprekend met één tand op Eucalipta  uit de verhalen van Paulus de boskabouter. Per saldo is het geld terug gestort en zijn wij verder gegaan en hebben een camping gevonden  die de naam waardig is  voor een prijs die 20% lager is dan de  camping waar we zijn weggegaan.

Gisteren hebben we niet getankt dus vandaag moest slokopje aan het infuus van de benzinepomp. Na het tanken wilde de motor niet meer starten, wat een ondankbaar stuk auto, te eten gehad en dan weigeren iets te doen. Wat bleek de automatische versnellingsbak stond nog in de stand Tow Haul een soort van bergversnelling en dan starten is blijkbaar niet mogelijk, leuk als iemand dat eens uitgelegd had. In de afgelopen jaren er niet eerder problemen mee gehad.

Kan iedereen wel verzekeren dat het in Texas al warm is, maar op zo’n moment heb je het warmer dan ooit. Per saldo vandaag 214 mile is 344 kilometer gereden, dat is iets meer dan gepland maar dat is de schuld van Eucalipta en haar camping. Wij zijn nu in New Mexico en daar is het een uur vroeger, dus dat scheelde in de reistijd.

Morgen is het rustdag, maandag trekken we verder.

 

Marga en Rinus

 

Reacties

Albert en Wilma 08-04-2017 10:09 {{button-43675}}

Hallo Marga en Rinus, als ik het zo lees is het niet zo goed geregeld met campingplaatsen als hier in Nederland.
Ik zie dat jullie naar Carlsbad gaan, ben erg benieuwd of jullie de beroemde Carlsbad Caverns bezoeken, met ( in de avond ) heel veel vleermuizen!
Fijne voortzetting van de trip!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan