San Angelo

Door M.A. Bunnik - 14-04-2017 03:36

Donderdag, 13 april 2017

 

Op de eerste plaats, jullie kregen door het ontbreken van internet drie berichten tegelijk, en dat was al moeizaam, in de camper werkte internet met de snelheid van een dode schildpad, maar in de laundry vlak naast het kantoortje was de schildpad enigszins bij bewustzijn en werkte het wel op halve kracht.  Dus niet alleen je wasje doen en als je toch moet wachten kun het internet op dat heet multitasken.  Wegens de lage internetsnelheid geen foto’s meegestuurd een geluk bij een ongeluk want we hadden ook geen foto’s van het monotone landschap. In Texas   kun je ook niet van een landschap spreken het is volgens Wikipedia 696.241 km2 groot, ter vergelijking Nederland is 41.543 km2 groot dat is 1/16 van Texas. De natuur is hier wel veel groener dan waar we vandaan kwamen, het is veel van hetzelfde maar het ziet er vriendelijker uit.

Ook het beeld vanTexas wat we hadden is bijgesteld, we hadden zomerpyama’s bij ons maar het kan er ook erg koud zijn zie ook de foto van het verkeersbord wat bij iedere brug langer dan één meter staat. We hebben er honderden van gezien. Ook het verkeersbord overstekend water is veelzeggend dat bord is tientallen keren gezien en je vraagt je af waar dat water dan vandaan moet komen  maar het bord staat er niet voor niets, vijf feet is ongeveer 1,5 meter dus gratis auto wassen.

Op dit moment staan we op een camping in de plaats San Angelo klinkt als een heilige maar weet niet waarom. Gaan door richting Houston en hebben de campings die we aan willen doen i.v.m. Pasen voor de komende drie nachten al gereserveerd.

Verder is er niets te melden morgen gaan Koko Petalo en zijn eega weer verder.

 

Groetjes,

 

Marga en Rinus

 

 

 

Reacties

Nel 15-04-2017 15:55 {{button-43761}}

Jammer dat het bij jullie ook koud is. Had mij toch een andere voorstelling gemaakt.
Gelukkig dat jullie een camping een aantal dagen konden reserveren met de Paasdagen.
Die Amerikanen zijn nog stapperig met de feestdagen was onze ervaring.
Gisteren Jennie gebeld. Loopt niet zoals het lopen moet.

Geniet van de Paasdagen en de
groetjes,
Nel
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan