De laatste loodjes

Door M.A. Bunnik - A long time ago

Zaterdag 15 april 2017, zondag 16 april en maandag 17 april

 

Over deze dagen is niet veel te vertellen, de camping voor de zondag en de maandag hadden we i.v.m. paasdrukte via internet gereserveerd maar nog steeds geen bevestiging gekregen. Nog een mail gestuurd maar geen antwoord.

Bij het vertrek van de prachtige camping waar we zaterdag stonden dit aan camping eigenaresse verteld of zij wist of er iets aan de hand was, onmiddellijk werd de telefoon gepakt en gebeld maar aan de andere kant alleen een antwoord- apparaat. Het was wel Pasen maar de maandag weer een gewone werkdag en zij was van mening dat op de zondagavond genoeg plek zou zijn.

Onderweg naar de laatste camping zijn we door het red light district van Houston gereden, nee dat heeft  niets te maken met dames van lichte zeden die zouden hier dan gezien de eindeloze weg vierdaagse tippelaarsters heten.

Het zijn de rondwegen 6 en 1960 van Houston dat is ongeveer 60 kilometer met een rode golf aan eindeloos veel verkeerslichten. Stel je eens voor van Den Haag naar Utrecht en dan alleen maar stoppen en weer optrekken.

Lang leve de automatische versnellingsbak.

 

Aangekomen op de camping bleek het kantoor gesloten,  er stonden plattegronden met beschikbare plaatsen zoek maar uit, aanmelden en betalen komt morgen wel.  Wij staan dus op de laatste camping, vandaag maken we de camper aan de binnenkant schoon, watertank vullen, avaltanks legen en dan morgen inleveren bij de camperverhuurder 12 kilometer verderop. Het was broeiend warm vandaag, twee onweersbuien  met stortregens gehad.

Morgen een taxi naar het vliegveld, na geduldoefeningen (wachten) vliegen we naar San Antonio waar Evelien ons ophaalt en we blijven daar om zondag de 23e weer naar huis te vliegen. Zal wel even wennen worden wat temperatuur betreft het is hier ± 30 graden misschien nog wel meer, ’s nachts rond 20 graden.

Afgelopen weken heeft onze benzinejunk ons 3700 kilometer verder gebracht, dat gaat niet voor niets: elk van de 10 cilinders nam ongeveer 500 keer per minuut een snuifje uit de tank van 210 liter;  totaal getankt 820 liter voor een gemiddelde prijs van 62,3 cent per liter en verbruik van 1 op 4,5 is dat te doen.

 

Wij vonden het leuk om deze verslagen te maken en wij vonden het ook leuk jullie reacties daarop te krijgen.

 

Rinus en Marga.

 

Reacties

Gré Brouwer A long time ago

Ik vond het leuk om de verslagen te lezen. Ik wens jullie nog een paar fijne dagen bij Evelien, Sebastiaan en hun katten toe. Doe de kinderen de hartelijke groeten. Goede reis naar huis . Tot ziens , tot horens
Gré

Albert en Wilma A long time ago

Ook wij lazen graag over jullie reis! Nog fijne dagen, en lieve groeten aan Evelien en Sebastiaan.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!