Nog 5 weken

Door De Bruin & Zoon - 26-03-2017 17:59

Nog 5 weken, dan vertrekken we naar Canada, voor de derde keer. Deze keer gaan we ruim 5 weken naar het land waar we eigenlijk best verliefd op zijn geworden; het voelt ook een beetje als thuiskomen. Immers wat wil je nog meer, het uitgestrekte land gezien met daarop adembenemende landschappen, zoals witgekapte bergen met eeuwige sneeuw, blauwgroene meren, uitgestrekte prairies en buitengewoon vriendelijke mensen.

Ook nu maken we weer een rondreis per camper door British Columbia en Alberta. We starten in Vancouver, verkennen wederom de stad en trekken dan langs de Amerikaanse grens naar de Rocky Mountains. We doen daar de nationale parken, Kootenay NP, Yoho NP, Banff NP, Jasper NP en Waterton Lakes NP. En passant pakken we ook nog de Alberta Badlands en Calgary mee. Vanuit Jasper rijden we dan via Wells Gray PP en Whistler terug naar Vancouver. Naar verwachting hebben we er dan zo'n 5.000 km op zitten.

Al tijdig (vorig jaar) zijn wij op het internet prijzen gaan vergelijken voor de vliegreis en de camper. Het bleek, dat de reisorganisatie Tioga het prijsgunstigst was voor hetgeen wij wilden. De vakantievoorpret kon beginnen! Het uitstippelen van een route en het uitzoeken van de bezienswaardigheden die wij willen bezoeken, is altijd erg leuk om te doen. Eigenlijk is het gehele internet een groot archief en een onuitputtelijke bron van informatie. We hebben het samengevat in een Roadbook. 

In elk geval gaan we jullie op de hoogte houden via dit reisverslag. En daar zetten we uiteraard ook foto's bij!

 

Reacties

Louise 28-03-2017 03:18 {{button-43547}}

Hoi!

Wij gaan ook over 5 weken! We hebben er veel zin in!
Gaan jullie niet naar Vancouver Island?
Veel plezier!

Groetjes,
Louise

Fer & Anja 28-03-2017 21:22 {{button-43554}}

Louise

Vorig jaar hebben we Vancouver Island en de Sunshine Coast gedaan. Dit jaar dus de Rocky Mountains.

Fer
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan