We zijn er

Door Fer & Anja, USA 2020 - A couple of years ago

Donderdag 27 april was het zover. Eind van de middag zijn we volledig bepakt op het gemak vertrokken vanuit Kapelle richting ons hotel bij Schiphol. We doen dat eigenlijk altijd, een dag vóór de vlucht alvast naar een hotel bij Schiphol. Het geeft rust en je kunt de volgende ochtend op het gemak de paar minuten naar Schiphol afleggen.

Vrijdag op tijd op Schiphol. Eerst de bagage door de automaat halen en daarna langs de security. Ondanks alle berichtgeving over lange rijen etc. ging het lekker snel. Achter de douane nog snel een hapje en vervolgens aan boord. Om 13.20 vertrokken we dan voor een vlucht van 9.30 uur naar Vancouver, waar we dus om 13.50 stipt landden. Waar de formailteiten op Schiphol lekker snel gingen, was dit in Vancouver het tegendeel. Na ruim een uur pas waren we aan de beurt voor de kritische vragen van de douanebeambte. De taxi stond vervolgens al klaar en na een ritje van een half uur konden we onze intrek nemen in het Century Plaza Hotel, downtown Vancouver. We hebben er de bschikking over een riante studio op de 21e verdieping. Er zit zelfs een keuken in.

Na zo'n reisdag doe je niet zoveel meer. Bovendien slaat de jetlag toe. We hebben een beetje door het centrum geslenterd en hebben onder het genot van een lokale Pale Ale lekker gegeten bij Earls aan Robson Street. Nog een beetje tijdrekken en dan tegen 9 uur (4 uur in de nacht Nederlandse tijd) de oogjes dicht. Het was een lange dag. Wel aardig om te zien, de serie foto's vanuit het hotel op verschillende tijdstippen van de dag.

 

Reacties

Ingel Baaijens A couple of years ago

Klinkt heel relaxt tot nu toe met uitzondering dan van dat wachten bij de immigration. Maar ja wat is nu een uur op 5 weken?!
Geniet ervan
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!