Donderdag 18 mei 2017: Airport en Lake Louise wederom

Door Fer & Anja, USA 2020 - A couple of years ago

Laten we deze dag maar als een reisdag bestempelen. Eerst nog iets rechtzetten. Onze camping heette Mountainview, maar een berg was niet te bekennen. Echter, het is vandaag zonnig en helder, en warempel je hebt zicht op de bergen bij Calgary.

In de loop van de ochtend hebben we Harm naar de Airport in Calgary gebracht. Na 3 weken zat zijn vakantie erop. We hebben nog samen geluncht, Harm is door de security gegaan en wij zijn weer vertrokken met onze camper. In aanvang terug naar Banff. Daar hebben we nog snel de hoodoos meegepakt. Een mooi pad biedt vergezichten op de Bow Valley en merkwaardige aardpyramides, natuurlijke rotsformaties met zachte gesteenten die bedekt zijn met hardere gesteenten. Onderweg naar Banff was trouwens duidelijk te zien dat het de nacht ervoor gesneeuwd had.

Vervolgens zijn we doorgereden naar het Lake Louise Trailerpark voor de overnachting. Geen receptie om je te melden of zo, maar zelfregistratie en je kampeergeld in een envelop door de brievenbus gooien. Morgen naar Yoho.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!