Dag 1 op naar Vancouver

Door MIJN - 01-08-2017 10:04

Om 6 uur gaat de wekker, want we willen op tijd op schiphol zijn ivm de verwachte drukte. Uiteindelijk rijden we om kwart 7 richting Schiphol. De drukte valt ons enorm mee en voor we het weten  zijn  we door de douane. De vlucht heeft af en toe eat turbulentie onderweg, maar verder verloopt de vlucht prima.

Aangekomen in Vancouver vraagt de douane ambtenaar ons wat we gaan doen in Canada. Als we vertellen dat we een rondreis gaan maken en ook een paar dagen in een tent gaan kamperen in Yellowstone begint hij hard te lachen. Hij vraagt serieus??? Weten jullie wel dat daar beren en wolven zitten.... ehhh ja dat weten we en dit is niet echt goed voor Ivo zijn gemoedsrust... hij geeft ons nog wat tips en wenst ons veel plezier in Canada en Amerika.

Voor ons gevoel is het midden in de nacht, maar het is nog maar 16 uur. We gaan met de metro naar down town en lopen nog een km naar ons hotel. Na het inchecken gaan we nog even bij de haven kijken naar de mooie jachten en de vele watervliegtuigen. Tegen 19 uur lokale tijd (oftewel 4 uur nl tijd ;-)) vallen onze ogen toch echt bijna dicht en is het tijd om te gaan slapen. Inmiddels is het 1 uur snachts en we zijn allemaal alweer klaar wakker... iets met een jetleg....

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan