Dag 24 Waterton (BEER!!!)

Door MIJN - 24-08-2017 01:22

Vandaag gaat het dan echt gebeuren. We hebben er de hele vakantie op moeten wachten, zeker onze jongste zoon vraagt er al 2 weken om. En vandaag moet het dus gebeuren…. Maar dat komt zo. Eerst gaan we toch nog 1 keer wildlife bingo spelen en rijden voor de 2e keer Red Rock Parkway op. Als we dan geen beer zien, dan zien we in ieder geval de Red Rocks lekker vroeg en kunnen we de andere activiteit ook nog doen vandaag. Om half 8 zitten we in de auto en hebben alle apparatuur gereed om … die beer te zien. Beer, Beer, Beer wordt er ineens vanaf de achterbank geroepen. De Hyundai moet hard afremmen, en gelukkig was er nog niemand op de weg, dus konden we in de achteruit. En ja hoor, daar zat meneer Beer (of mevrouw) rustig besjes te eten, een kleine 3 meter het bos in. En ineens was hij weg, maar binnen 2 minuten stond hij voor onze auto, op gepaste afstand om de weg over te steken. Bingo! De beer verdween rustig het bos weer in, ons compleet negerend. Bij de Red Rock Canyon even bij het water gekeken en op de terugweg bijna een volwassen coyote aangereden. In de auto ook nog het de Bison Paddock loop gereden. Hier staan, zegt men, een aantal bisons. De weg is beroerd en de bisons spellen verstoppertje, we zien er maar 1.

Dan maar de activiteit waar iedereen (nou ja, 2 van de 4) zich al een aantal dagen op verheugd: Paardrijden op de prairie en langs het Waterton Lake. Na 15 minuten op Phil, Rosy, Copycat en Big Norman waren ook Ivo en Joaquim om. Een uur lang laten we ons door het mooie landschap van Waterton leiden. We rijden over de prairie, door het dichte bos en zelfs door het water. Na een tocht van 5 kilometer op het paard gaan we afkoelen in het Waterton Lake.  Wat was dit weer een heerlijke dag!

Reacties

Angenis & Greet 26-08-2017 06:08 {{button-48454}}

Wat een lekker verslag om te lezen. Met ook mooie foto's. Een paar plaatsen waar jullie al geweest zijn gaan wij nog naar op weg. Mooie voorbereiding!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan