11 juni 2017 Wells Gray NP

Door Berbstra - 12-06-2017 20:12

Vandaag om 0900 uur het park in met de camper. Ik dacht dat er geen beren zaten hier maar had het mis. Wij het NP in gereden en na enkele honderden meter, ja hoor een zwarte beer aan de kant van de weg. Helaas geen goede foto's kunnen maken. Door de opwinding had ik mijn camera niet goed ingesteld en kreeg de beer niet scherp, wel de takjes en de bomen. Fijn...... Daarna tot 15.30 in het park gereden maar helaas geen beer meer te bekennen.

Daarna terug naar de campground. Dirk even een wasje doen en Babs even eten koken. Morgen naar de garage en hopen dat de rol gemaakt wordt.

 

Op de valreep: zat ik lekker bij een kampvuurtje en Dirk was even in de camper een drankje inschenken, kijk ik om en zie ik ineens een BEER de camping op komen lopen. Ik heb snel mijn camera gepakt en Dirk geroepen. Toen ik terugkwam was de beer weg, das pech. Heel voorzichtig gaan kijken maar geen beer meer te zien, totdat hij ineens 200 meter verderop uit de bosjes de camping op kwam rennen. Een foto kunnen maken van een hollende beer en van zijn kont.

 

Tot morgen

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan