15 juni 2017 Tofino

Door Berbstra - A long time ago

Hi there,

Vandaag naar Tofino gereden. Onderweg alleen maar regen, regen en regen. Niet veel aan. Nieuwe schoenen moeten kopen voor Dirk omdat zijn oude schoenen lek waren. Sokken nat, broek nat, alles nat. Onderweg waarschuwingen voor tsunami's', hazards winds, muddstreams, etc. gezellig allemaal.

Morgen om 08.30 gaan we proberen om Whales te spotten via Jamies Whales watching. In oktober 2016 is er een boot van hen gezonken. Dat ziet er goed uit. Dirk is ff aan het wassen. We gaan zo lopen naar het dorp en uit eten. Vanwege de regen geen zin om te koken. Ook eigenlijk geen foto's gemaakt vandaag omdat het goot.

Morgen hopenlijk beter weer en foto's van de Whales.

Dan hebben we de Big 7 erop zitten: Leeuw, neushoorn, olifant, luipaard, buffel, witte haai en de Walvis. Ben benieuwd of het gaat lukken. Tot morgen.

Reacties

Michele A long time ago

Jullie krijgen wel ruig weer bij dat ruige landschap. Beetje pech maar ik hoop dat jullie toch genieten. Het is daar echt prachtig. 😘

Je vreemde broer A long time ago

Nou nou, het is af en toe een survival tocht zo te lezen. Ik zal eens even voor een omslag in het weer gaan zorgen want dit lijkt nergens op. Walvis spotten is het mooiste wat er is, hopelijk ga je dat meemaken.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar de infodag Breda (presentaties West-Canada & Zuidwest-Amerika) op zondag 12 december
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!