Dinsdag 16 mei 2017

Door West-Canada Rondreis - A long time ago

Gisteren uiteindelijk, opgewarmd en wel, om 11.30 uur op pad. Gestopt bij Tangle Creek om foto's te maken Door naar Sunwapta Falls, prachtige samensmelting van twee stromen - van de Anthabasca River -, die in een waterval uitkomen. Zonnetje er bij.....niets meer aan doen.

Even verderop komen wij onze eerste zwarte beer tegen. Fantastisch!! Uitgebreid op de foto vastgelegd natuurlijk.

Door naar Jasper, waar we een prachtig mooi bos treffen: Whistler Campground. Leuke plek in het bos en ons eerste vuurtje kunnen stoken, omdat het droog is. Naast dat lekkere vuurtje buiten een hapje gegeten. 

Dinsdag16 mei: heerlijk geslapen met de verwarming op een laag pitje (beter dan gisteren zonder). Koppie thee/ koffie en een ontbijtje, douchen en op naar Old Fort Point, een uitzichtpunt over meren en Jasper op 1170 meter. Echt prachtig, maar een behoorlijke klim. Daarna het blauwgroene water van Lac Beauvert vastgelegd, nadat we langs de weg nog white tailed deers zagen grazen. In Jasper op zoek naar broodje en paar losse boodschappen. Voor de middag stond Mailgne Canyons op het programma. Wat een imposante rotsen met stromend water erdoor. Voor Ragnar een hele overwinning dit natuurschoon vast te kunnen leggen. Morgen op pad naar Blue River.

Reacties

wanda A long time ago

dit moet een mooie ontspannende dag geweest zijn!!, imposant die beer!, leuk dit zo te volgen!, ga zo door!

Veronica A long time ago

Wat een indrukken en ervaringen allemaal. Dit moet de reis van jullie leven zijn! wij genieten op afstand mee door alle foto's, geweldig dat jullie daar iedere. dag weer de tijd voor nemen om ons "bij te praten".

Edna A long time ago

Ik ben er stil van 😊😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!