Donderdag 18 mei 2017

Door West-Canada Rondreis - 19-05-2017 03:50

Waren vroeg wakker, gedoucht, ontbeten en om 08.45 uur vertrokken naar het Wells Gray Golf & RV Park. Plekkie nummer 7 aan het water gescoord en op naar de Dawson Falls. Wat een fantastische brede waterval. Mooie plaatjes met een regenboog kunnen maken. Wat een natuurschoon. Door naar de Helmcken Falls. Een waterval met een hoogteverschil van 141 meter. Adembenemend mooi met nog besneeuwde randen. Terug naar de campground voor een rondje van 9 holes op de golfbaan waar we tegenaan staan. Met gehuurde clubs (wat een dramasets) op een ietwat natte baan lekker in het zonnetje gespeeld. Yatzee, borrelen, hapje eten, filmpje, maffen en morgen weer op pad.

Reacties

Jeannette 19-05-2017 16:55 {{button-44401}}

Lieve Luitjes, het ziet er allemaal prachtig uit. Leuk dat jullie zoveel vertellen en foto's plaatsen. Het is vooral heel veel prachtige natuur en hebben jullie wellicht niet heel veel aanspraak bij anderen. Daar moet je meer voor op Europese campings zijn denk ik.
Maar wat een ervaringen allemaal. Ook de beren lijken ons mooi om te zien.
Liefs vanuit een mooi NL zo in het voorjaar. Het weekend wordt weer heerlijk.
Dikke kus van ons beiden. 👋

Veronica 19-05-2017 18:59 {{button-44405}}

Wat mooi weer allemaal. Ik zal binnenkort de pc even meenemen naar mamma om haar ook alle foto's te laten zien die jullie tot nu toe gestuurd hebben. Ze herinnert zich zelf Canada als een prachtig land, dus dat kan kloppen!
Veel liefs, Ronka.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan