Maandag 22 mei 2017

Door West-Canada Rondreis - A long time ago

Maandag 22 mei - Victoria Day- een vrije dag voor de Canadezen. 

Gisteravond nog een heerlijke avond met kampvuurtje gehad. Tot ongeveer 21.30 uur buiten kunnen zitten, daarna vanwege de eerste muggen naar binnen gegaan. 

Vanmorgen zelfs buiten kunnen ontbijten in de zon. 

Rond 10.15 uur op gemakje vertrokken richting campground in Goldstream Provincial Park. Mooie zonnige dag in het vooruitzicht..... 20+ graden, schat ik in. Onderweg door Duncan heen: city of totems. Hert grazend langs kant van de Highway 1 gezien. 

Ook deze rit is weer mooi: met groen- bomen- rotsen- water/ zee, uitzicht op besneeuwde bergtoppen. 

Goed georganiseerde campground, leuke plek in het bos, geen hook up plaatsen (geen aansluiting voor water, elektriciteit en geen wifi). Prima locatie! Geluid van vogels was enige wat je hoorde...

Op weg naar Victoria en parkeerplek voor de camper in de stad- altijd lastig om bakbeest ergens te parkeren. Gelukt langs de weg in Gouvernment St. 

Hop-on hop-off City Tour, wij hup in de dubbeldekker - open van boven - en klaar voor anderhalf uur durende sightseeing door Victoria. Fantastisch en in de volle zon! Wat een prachtige, bruisende stad aan het water met veel mooie gebouwen (Parliament Building) dure hotels, goed verzorgde tuinen en parken - veel groen -, Chinatown, view over binnen Harbour en over de zee met het hele jaar door een gematigd klimaat. Wij troffen het vandaag met de zon. Na afloop nog heerlijk door de stad gewandeld op zoek naar lekker restaurant. Dag hebben we afgesloten met opnieuw een kampvuur midden in het bos. 

 

Reacties

Wanda A long time ago

jullie reis wordt met de dag leuker!! gaaf zeg!! blijf genieten, dikke knuffel, ...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!