Capitol Reef

Door Weer naar Canada - 29-05-2017 03:48

Zondag 28 mei

Gistermiddag na het maken van het reisverslag nog even in de zon gezeten om toch een kleurtje op te doen. Het gaat tijdens het lopen ook wel, maar ontspanning moet er ook zijn. Tot rond zes uur was het lekker in de zon maar toen stak er een windje op en werd het kouder. Geen probleem want het werd tijd om te gaan koken. Dat gaat prima in de camper. Niet te uitgebreid koken maar alles werkt perfect.

’s Avonds hebben we voor de eerste keer Skipbo gespeeld. Marianne heeft 2x gewonnen.
Het begon dus al koud te worden en zijn daarna onder de klamme lappen gegaan. T-shirt en nachthemd aan (doen we nooit!) maar toch eind van de nacht werd het behoorlijk frisjes onder de dekens. Na het wekkersignaal ben ik er even uit gegaan om de kachel op te stoken en ben weer terug gekropen. Na een kwartiertje was de kou uit de camper en zijn we opgestaan.
Wonderwel bleek het buiten de camper al redelijk weer. Toen ik naar de douche ging heb ik gewoon weer de korte broek aangehad.

We hebben wederom mooi weer. De zon schijnt alweer volop en de temperatuur loopt op. Het is vandaag Memorial Day. Tijdens de rit zagen we overal vlaggen in de dorpjes, speciaal bij de begraafplaatsen. Op de radio waren er alleen maar dominees te beluisteren.

Vandaag een ritje naar Torrey gereden. Dit is in de buurt van Capitol Reef. Ook weer zo’n bergketen met aparte rotspartijen in diverse kleuren en vormen. Heel anders dan Bryce Canyon maar wel mooi.
Het was een ritje van bijna 120 mijl. Omdat we redelijk vroeg waren hebben we eerst de route door Capitol Reef gedaan. Op de heenweg kwamen we langs de camping.
De rit door de bergen was wederom prachtig. Diverse stops gedaan om te fotograferen en filmen. De route werd na 12 mijl een gravelroad en daar mogen we niet op van Apollo. Maar we hadden al genoeg indrukken opgedaan en zijn dezelfde weg terug gereden.

We arriveerden op tijd bij de camping. Tijd voor ontspanning. Een biertje, wijntje, de e-reader en de zon. Wat wil je nog meer!
We zijn benieuwd hoe koud het vannacht gaat worden. We zitten nog steeds behoorlijk hoog in de bergen!

 

Reacties

Hanne 29-05-2017 14:51 {{button-44835}}

Geen foto's?

Ton van der Weerd 30-05-2017 19:34 {{button-44895}}

Hoi Ab en Marianne,

Jammer van die kleine camper. Dat win je vast van mij. Mooie verhalen en vooral genieten,dat is duidelijk.

Ton.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan