Een reisdagje

Door Weer naar Canada - A long time ago

Woensdag 31 mei

Eerst even wat feitjes. We zijn nu 12 dagen aan het rijden met de camper. We hebben op dit moment 1493 mijl gereden (2388 km) en 504 liter benzine verstookt. We verbruiken dus 1 liter benzine op 4,32 km.

Vandaag vanuit Moab gereden naar Cortez. Weer een nieuwe staat: Colorado. Een afstand van ruim 140 mijl. In het begin was het afwisselend landschap, maar na 50 mijl veranderde dat. Het leek wel een grote provincie Zeeland. Veel grote stukken landbouwgrond. De afstanden tussen de bergketens worden groter! Vlakker en niet echt interessant. Om bijna bij in slaap te vallen.  De laatste mijlen werd het weer wat beter en passeerden we de grens van Colorado. We zijn nu echt in Indianenland! Je ziet het rondom je heen. Allemaal souvenirs gemaakt (of nagemaakt) van Indianen.

Om 12 uur waren we bij de gereserveerde camping aangekomen. Op advies van de eigenares zijn we naar het visitercenter gegaan en hebben voor morgen 2 tours besteld in Mesa Verde National Park. Daar kun je zien hoe de Indianen lang geleden leefden. Het NP is enorm groot dus we kunnen maar een deel bezichtigen. We hebben de hoogtepunten er uit gepikt.Morgen wat foto's.

Daarna boodschappen gedaan en weer terug naar de camping. De rest van de middag de volgende dag besproken en folders er over gelezen onder het genot van een drankje. Ziet er veel belovend uit. Het wordt weer een boeiende dag

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!