Van Yellowstone naar Evanston - dinsdag 6 juni 2017

Door Peter en Nicole - A couple of years ago

Peter en ik worden vroeg wakker op deze zee van rust op de campground van dit statepark. We staan op en lopen even naar de rivier. Daar komen we een boom tegen met mijn naam erop. Wel speciaal :-).

Dan lezen we lekker verder in onze boeken en wachten tot Kees en Ineke wakker worden. Daarna gaan we gezamenlijk ontbijten, zo heerlijk midden in de natuur.
De squirels proberen ons wat eten afhandig te maken. Dan gaan we weer rijden, we moeten een lang stuk over de 89 richting zuid.
Weer door Star Valley. Echt een mooie groene vallei maar we zouden er nooit willen wonen. Zo ver van alles en er is helemaal niets . Alleen af en toe een huis en af en toe een dorpje. We zien diverse huizen die verlaten zijn.
We stoppen bij de Burger King in Afton en kijken en lezen ons internet bij onder het genot van koffie en kipnuggets.
Dan rijden we helemaal door naar Evanston en daar gaan we eerst boodschappen doen bij de Walmart en daarna zoeken we een campground want er mag niet op het parkeerterrein overnacht worden. 
Gelukkig is er een vlakbij.

 

 

Kees en Ineke gaan s'avonds nog even wandelen en belanden in een kroegje om de hoek en hebben leuke gesprekken met echte Amerikanen. De locals hebben een voorkeur voor Trump die er voor zorgt dat er weer banen in de regio gaan ontstaan.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!