Van Evanston naar Salina -woensdag 7 juni 2017

Door Peter en Nicole - A couple of years ago

Wat een lawaai hier op de camping zo dicht bij het centrum.
De trein rijdt vlak langs en toetert vaak. Waarom dat s'nachts nodig is blijft een raadsel. En naast de camping ligt een brug met een snelweg erop dus die hoor je ook heel luid en duidelijk.
Maar we moeten toch om elf uur van de plek zijn dus zijn we om elf uur weg :-). We moeten nog een heel eind. Yellowstone ligt toch wel erg hoog Amerika in. Gisteravond hebben Kees en Ineke van de locals gehoord dat we het beste via de 150 kunnen rijden, die is net twee dagen open en het is een mooie bergweg en dat klopt. Beter dat de snelweg. We rijden opeens door de sneeuw dat is even weer wat anders als dertig graden die we steeds hebben. We stappen even uit en spelen in de sneeuw.

 

Langs dit stuk zijn heel veel stateparks, maar het is voor ons nog veel te vroeg. Een tijd  later rijden we langs Salt Lake City. Daarna willen rijden naar een campground die onze TomTom aangeeft maar die komt maar niet.
Dit is een saai stuk om te rijden. Dan opeens weer in de Middle of knowhere doemt er een campground op. In Salina. Het is een mooie campground en we bbqe-n daar heerlijk even. Kees heeft het vuur altijd snel aan en Ineke snijdt de groentes.

Deze campground heeft een grappige piknick tafel waarvan het bovenste deel om te klappen is. Als je de tafel wilt gebruiken moet je voor de andere kant stoeltjes bij je hebben.

Reacties

Els A couple of years ago

Hey Hollandse leiden daar, weer geweldig om al jullie verhalen te lezen. Twerwijl ik dit tik komt er weer een berichtje binnen van tiogatours. Ik ga snel kijken 👋

Els A couple of years ago

Waar leiden staat bedoel ik lieden. (Stomme auto-correctie)
Ik heb nu ook de foto's bij het verhaal.. mooi!!
Houdoe
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!