Page aan Lake Powell

Door Irene - 23-06-2017 02:08

De tijd vliegt. Het is alweer maandagochtend als we naar Page vertrekken dat in het hart van Navajo Country aan Lake Powell ligt. Het is een beetje een raadsel in welke timezone we ons bevinden, de tijd op zowel telefoon als navigatie springt dan weer een uur vooruit, dan weer een uur terug.

Page aan Lake Powell

Wahweap Campground ligt pal aan het blauwe water van Lake Powell, wat bijzonder aanlokkelijk is met een verhitte temperaturen die inmiddels zijn opgelopen tot 39 graden. Jammer genoeg hebben we geen tijd om aan of op het koele meer door te brengen, want de veel gefotografeerde Antelope Canyon wacht op ons!

Waar o waar

We krijgen deze trip aangeboden van Antelope Canyon Tours, maar hoe we ook zoeken, een adres staat niet in onze mail. Gelukkig appen collega’s ons een adres, maar ook dit blijkt de verkeerde locatie te zijn. Na een telefoontje naar de organisatie blijkt dat we in Page zelf bij een kantoortje moeten zijn.

Upper Antelope Canyon

Gelukkig verschijnen we daar nog net op tijd, zodat we gezellig met wat Chinezen aan kunnen schuiven in de achterbak van een wagen. Al hobbelend over stoffige wegen en in de zinderende hitte (de temperatuur is hier opgelopen tot 39 graden) doemt daar plots de ingang van de Upper Canyon op! Wow! De prachtige rotsformaties zijn ontstaan doordat water door de eeuwen heen zich een weg heeft gebaand door het zandsteen.

Op het leven

Voor het eerst sinds lange tijd vinden we hier weer wijn, wijn! Jippie, dus vanavond een glaasje op het mooie Amerika en leven. Cheers!

Wil je meer zien van m'n roadtrip door Amerika? Volg me dan ook op instagram!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan