Las Vegas de heetste

Door Irene - A couple of years ago

Woensdag is de dag dat we opnieuw een lange, hete tocht voor de boeg hebben naar een zo mogelijk nog hetere plek: Las Vegas de gekste en de heetste.

Hittegolf


Het is officieel: er heerst hier een hittegolf. Vegas spant de kroon met maar liefst 47 graden. De reis er naartoe met onze gehavende Kobus is een tikkeltje spannend, maar dat gaat gelukkig goed. Tip tussendoor voor Trump: als je die wegen in Amerika eens aanpakt, creëer je meteen heel wat werkgelegenheid. We parkeren op het mooiste parkeerterrein van Vegas: achter Circus Circus. Jeej, de hitte van het asfalt valt onze schoenzolen en onderbenen aan! Heet is hier een understatement, we staan in een oven.
 

Van neon, glitter & gokken


Las Vegas de gekste doet z’n naam eer aan. Vooral in de avond is deze lichtstad één groot neon reclamebord. Van fonteinshows bij Bellagio, de vulkaanuitbarsting bij The Mirage en de bizarre wereld van gokkasten en speeltafels. M’n mond valt af en toe open van verbazing. Ook bijzonder: daar waar we in Utah en Arizona soms onmogelijk ergens een fles wijn konden vinden, loopt iedereen hier openlijk met cocktails, biertjes en drankjes over straat. Voor de laatste keer doen we onze ogen dicht in de camper. Slaap lekker!

Psssstt... voor foto's volg je me het beste op instagram.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan