Dag 21: Camper inleveren en naar huis

Door Roelof en Wilma - 28-06-2017 15:37

We moeten de camper inleveren bij de verhuurder tussen 8 en 10 uur. We staan iets eerder op dan normaal, want er moet nog het een en ander worden ingepakt en opgeruimd. Gelukkig is het niet ver rijden meer naar Canadream. Zo'n 30 kilometer is het nog, maar we hebben geen idee hoe druk het is 's morgens in en rond Calgary. Om half negen vertrekken we van de camping voor onze laatste ritje. De drukte valt erg mee en om negen uur arriveren we daar. We zijn niet de eerste en worden netjes door het personeel naar een plekje gedirigeerd. We pakken onze eigen spullen uiten parkeren die bij de ingang.de camper wordt even geïnspecteerd en alles is in orde. Daarna handelen we de administratieve zaken af en schrijven ons in voor de shuttlebus naar het vliegveld. Om half tien vertrekken we en eennhalf uurtje later worden we gedropt. We geven onze koffers in bewaring bij de informatiebalie.

Omdat we tijd over hebben (we vliegen pas om 18.20 uur) gaan we nog met de bus en de trein naar Calgary. We vragen bij de Tower nog wat informatie over de stad en eventuele bezienswaardigheden. We lopen door de stad en komen aan bij Fort Calgary, de plaats waar ooit de eerste bewoners van de stad zich vestigden. We kijken wat rond en lopen langs de rivier weer terug naar het centrum. Daar lunchen we nog even en gaan dan met het openbaar vervoer terug naar het vliegveld. We halen onze koffers weer op en checken in.

Daarna is het wachten op onze vlucht. We nemen een laatste biertje en wijntje en trekken onze lange broeken aan. We maken onze laatste dollars opgaan  u een zakje M&M's en een kitkat. Even later blijkt het vliegtuig 40 minuten vertraging opgelopen lopen in de vlucht vanaf Vancouver. Dat is jammer. Tegen 7 uur beginnen ze met boarden en dan kunnen we vertrekken. Blijkt er iets mis te zijn met de bagage. Het duurt en het duur en eindelijk tegen 8.20 uur kunnen we eindelijk vertrekken.

De vlucht verloopt verder zonder problemen. Alleen slapen ineen vliegtuig zal waarschijnlijk nooit goed gaan lukken. Om even na enen landen we op Schiphol. We worden opgehaald door Jorien. Als we de aankomsthal inlopen is ook Myrthe erbij. Zij is net terug van Londen en kan zo met ons terug rijden. We drinken nog wat en rijden vervolgens naar huis. 

Een fantastische vakantie zit er op. Het nagenieten kan beginnen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan