Donderdag 22 juni 2017

Door Annette Verhaaff - 24-06-2017 03:12

Bedankt voor je leuke reacties Joep.

Ideaal weer vandaag: een strak blauwe lucht en een verkoelend briesje.

Eerst even een wasje draaien. Daarna de was in de droger. Intussen speel ik met Lorelai in de tuin. We springen op de trampoline (ja ja, staat oma op haar 70ste nog op de trampoline te jumpen) en doen er spelletjes waarvan de spelregels per minuut worden aangepast. Maddy komt even later ook meespelen.

Dan wil ik gaan controleren of de was in de droger al klaar is. Maar Lorelai zegt: ik ga wel even boven voor je kijken oma. Even later komt ze naar beneden en vertelt me dat de droger klaar was en dat ze de was uit de droger heeft gehaald, in een wasmand heeft gedaan en naar onze kamer gebracht. Nou, beter kan je het toch niet hebben. Wat lief!

We pakken vast wat spullen in voor onze trip door Canada.

Henk en Dennis hebben hun bezigheden in huis.

Na de lunch vertrek ik met Amy en de meiden naar het strand.

Het is mooi gelegen in een prachtig decor. De met sneeuw bedekte bergen van Olympics National Park zien we aan de overkant van het water. Per auto, inclusief passagiers, moet $ 10,- betaald worden.

Er zijn gebouwen met kleedkamers en toiletten. Voor de kinderen is er een speeltuin met heel veel klimrekken. Hier kan Lorelai haar hartje ophalen, het is een echte klimgeit, ze zit in een mum van tijd bovenin de hoogste klimrekken. Hannah doet ook mee. Ze voelt zich soms al een hele dame, maar op zulke momenten wordt ze weer kind. Madeline heeft het niet zo op hoogtes en houdt zich letterlijk en figuurlijk op de vlakte. Ze bekijkt het liever van onderaf.

Dan loop ik met de meiden de pier op en bekijk het strand van daaraf. Ondertussen foto’s makend van kinderen en omgeving.

Het water is vrij koud, maar de meiden kunnen het niet laten om toch te gaan zwemmen. Een hele tijd vermaken ze zich in het water. Op het strand hier liggen overal dode bomen. Op gegeven moment wordt er een boomstam het water in gesleept waar Hannah en Madeline zich een hele tijd mee vermaken.

Amy en ik zitten op het strand op een boomstam, lekker in het zonnetje. Met het zeebriesje erbij is het goed uit te houden. Later gaan we naar het speeltuin gedeelte en daar zitten we in de schaduw.

Na een tijdje gaat het weer huiswaarts.

Voor het avondeten haalt Dennis Chicken Teriyaki: jammie! Dat was lekker!

Reacties

joep visser uit Arnhem 24-06-2017 11:13 {{button-45861}}

Hallo Annette en Henk,
Annette: Jouw verslagen en verhalen zijn geplaatst in de juiste volgorde en tijdlijn, dat vind ik hartstikke knap.
Het zijn leuke en spannende verslagen, hartstikke fijn, dat jullie dit mogen beleven, en in zo'n ver land, dan is het fijne om Grootouders te zijn, ik leef echt met jullie mee.
Vandaag is het in Arnhem een stuk minder aan temperatuur, even vrij adem halen en een stukje e-fietsen.
Blijf ervan genieten, en de groeten, maar ook aan Henk en jullie familieleden, van Joep uit Arnhem.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan