Dag 6 Revelstoke

Door Canada 2017 - 21-06-2017 07:04

Als de Denny's in je hotel zit ga je daar vanzelfsprekend ontbijten. Uiteraard allemaal weer maatje Amerika maar wel lekker.
Omdat we even klaar zijn met wandelen rijden we na het ontbijt de Revelstoke meadows in the sky parkway op die ons in 25 km op de top van Mount Revelstoke moet brengen. De parkwacht meldt ons dat de weg na 20 km is afgesloten en dit blijkt na 20 km te kloppen. We besluiten het lessie toch maar weer te gaan wandelen. Het weer is prima en we voelen ons sterk. Na 2 km vragen wij ons echt af waarom de weg is afgeslotem. Na 2,5 km liggen er wat plakjes sneeuw op de weg en na 3 km staan we in 50cm sneeuw. Maar we ploeteren verder, we moeten door he ! Al vrij snel zijn onze schoenen en sokken doorweekt maar de natuur, de absolute stilte en het feit dat we hoogop 4 mensen tegenkomen maken het allemaal weer waard. Hier geen bussen met Japanners.Op het eindpunt van de weg keren wij om en hebben uiteindelijk toch weer 12 kilometer gehiked, waarvan zeker 6 ploeterend door de TiefSchnee.
In de middag verkennen wij Revelstoke maar dit vergt niet heel veel tijd. Dus nog even zwemmen wandelen om de zon onder te zien gaan en uiteindelijk eten bij wederom Denny's om het verhaaltje te eindigen waar het begon.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan