26 juni - Victoria

Door Harmen en Bernadien - 27-06-2017 05:22

Vanmiddag aangekomen in Victoria. Een bruisende stad, heel anders dan het rustige Tofino waar we de afgelopen twee dagen zijn geweest. Vanmorgen waren we iets later wakker dan gepland, na het ontbijt zijn we eerst doorgereden naar het Pacific Rim National Park. Hier hebben we een kleine trail gelopen door een soort jungle.

Vanaf hier zien we doorgereden naar Port Alberni, hier hebben we wat boodschappen gedaan bij Walmart. Daarna zijn we doorgereden naar Cathedral Grove, vlakbij Coombs (Thanx voor de tip Dominique). Dit is een klein park met nog hele grote red cedars, mooi om te zien! 

Na Coombs zijn we doorgereden naar Victoria, toch nog een beste rit en duurde langer dan gedacht. Eind van de middag arriveerden we bij het hotel. Na het inchecken zijn we gelijk de stad ingegaan. We hebben een rondje gelopen bij Inner Harbour, gekeken bij het parlementsgebouw en bij het Fairmont Empress Hotel, helaas was het laatste niet meer bekleed met klimop, wat het gebouw echt een Engelse stijl geeft. We hebben heerlijk op het terras in de haven wat gegeten.

Morgen gaan we naar Butchart Gardens en waarschijnlijk nog sightseeing op de fiets. Vandaag was het schitterend weer, jammer dat we toch het grootste gedeelte van de dag in de auto hebben gezeten, maar het is niet anders. Morgen wordt het iets minder qua weer. We zullen zien!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan