27 juni - Victoria

Door Harmen en Bernadien - 28-06-2017 05:07

Alweer vier dagen op Vancouver Island, vandaag de laatste dag. Morgen weer richting het vaste land. We hadden vandaag voor ons doen een heerlijk 'relax' dagje. Weinig kilometers gemaakt en niet veel op de planning.

Na een ontbijtje bij onze 'Tim' zijn we naar Butchart Gardens gegaan. Deze tuinen zijn aangelegd door de heer en mevrouw Butchart. Wat een schitterend geheel, wij hebben hier voor ons doen goed vermaakt. Wat een prachtige bloemen, bomen etc. Schitterend! We hebben zelfs zaadjes als souvenir gekocht voor onze nieuwe tuin (projectje voor volgend jaar). Eerst nog wat andere zaken voor de kleine regelen wink

Na dik 2 uur (erg lang voor ons doen) zijn we doorgereden naar Island View Regional Park. Hier heb je een uitzicht op de twee kleine schiereilandjes James Island en Sidney Island. We hadden meer van het uitzicht verwacht en zijn na het nemen van wat foto's ook doorgereden. Dicht in de buurt ligt Elk Lake, hier hebben we heerlijk anderhalf uur in het zonnetje gelegen en genoten van even niks.

Daarna zijn we teruggereden naar het hotel en even een pitstop gehad. Aan het eind van de middag zijn we nog even naar Fisherman's Wharf gereden, Grappig om de gekleurde huisjes met eettentjes te zien. We hebben in de stad een hapje gegeten. Vanavond op tijd weer ons bed in, morgen gaan we weer met de ferry van 11.00 uur (overtocht van 1,5 uur) terug naar het vaste land. Het is vanaf de ferry nog ongeveer anderhalf uur rijden. Hier zitten we in en resort en gaan we genieten van de warm waterbronnen.

Hier zitten we twee dagen en hebben we nog niet zoveel op de planning. Tijd voor ontspanning laugh.

Tot morgen.

 

 

Reacties

Mams beens 28-06-2017 09:41 {{button-45955}}

Héérlijk toch om het nu wat meer relaxt aan te doen!

Goed voor jullie drietjes😊
We genieten elke dag van je blog en foto's, fijne dag en knuffel van ons

Karlijn 28-06-2017 11:41 {{button-45959}}

Lekker relaxen sis!! Enjoy! 😘

Wim & Gerda 28-06-2017 15:45 {{button-45965}}

Heerlijk met de beentjes omhoog heerlijk. Mag ook wel een X. Pas maar op dat je niet aangehouden word bij de douane jij met je zaadjes😂😂😂.

Erg mooie foto's geniet er nog saampjes van.

Lieve groet uit een kletsnat Wapenveld😙
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan