29 juni - Harrison Hot Springs

Door Harmen en Bernadien - A couple of years ago

Vandaag een echte relaxte dag. Mag ook wel na 13 dagen wink. Vanmorgen waren we wat later wakker, mocht ook wel na een onrustige nacht. Erg warm op de kamer en tot half 2 last gehad van onze Chinese buren.. pfff wordt je niet vrolijk van. Omdat er hier in Harrison en in het hotel niet veel te krijgen is, zijn we voor ons ontbijtje zelfs na Chiliwack gereden, een half uur hier vandaan, om daar ons ontbijt bij Walmart voor vandaag en morgen in te slaan. 

Na het ontbijtje in de auto en een tussenstop bij het hotel zijn we nog naar een klein provinciaal park geweest. Sasquatch Provinciaal Park, een klein rustig park, bijna geen auto's en erg rustig! We zijn hier gestopt bij Deer Lake en bij Hicks Lake. Heerlijk wat een rust bij deze meren.

Ons hotel bevindt zich ook aan een groot meer, Harrison Lake met uitzicht op de bergen. Vanmiddag hebben wij heerlijk in het zonnetje aan het zwembad gelegen. Even helemaal niks.

Morgen rijden wij door Kelowna, een rit van 3,5 uur. Onderweg stoppen we nog even bij Manning Park en het plaatsje Hope. Dit is een kleine omweg maar anders zijn we te vroeg bij het hotel.

Tot morgen!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!