1 juli - Kelowna

Door Harmen en Bernadien - A couple of years ago

Happy Canada Day! Het is hier warm, warm en nog eens warm. Dik boven de 33 graden. Vandaag is het Celebration Day. Bijna iedereen rijdt met Canadese vlaggetjes aan de auto en is verkleed in het rood. Het lijkt op Koningsdag bij ons. Grappig om te zien.

Vandaag een echt vakantiedagje.. vanmorgen wat later opgestaan, rustig ontbeten en daarna op pad gegaan. Een half uur hier vandaan ligt de Kettle Valley Railway. Een voormalige spoorweg in de hoge bergen. Er loopt een route van 12 km, waar je kunt wandelen en fietsen. Wij hebben vanaf Myra Station de eerste 7 spoorbruggen tot de eerste tunnel gelopen, een trail van heen en terug van dik 5 km. Best nog wel pittig en warm rond het middaguur. De route is echt mooi om te lopen of te fietsen.

Vanmiddag hebben wij heerlijk gerelaxed in de schaduw onder een boom bij het meer. In de zon is het echt peentjes zweten. Het meer is niet heel schoon, het water staat ook nog steeds te hoog. Overal zie je nog zandzakken liggen en zelfs de vuurwerkshow van vanavond is afgelast omdat het waterpel nog te hoog is.

Morgen gaan we Revelstoke en Glacier bezoeken.

Het is echt aftellen nu, de laatste loodjes. Het is super snel gegaan, maar we vinden het ook weer fijn om naar huis te gaan.. elke dag uiteten begint nu ook te vervelen wink. De twee weken tot nu toe zijn voorbij gevlogen en als ik de eerdere blogs lees hebben we al super veel gedaan! Goed om terug te lezen, want je vergeet het alweer snel!!

Voor nu welterusten en see you tomorrow!

 

Reacties

Annemarie A couple of years ago

Geniet er van de laatste dagen! 😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan