10 augustus: Denver-Central City

Door A.F. Weidema - A couple of years ago

 

 

10 augustus: Denver naar Central City

 

Hallo volgers, bedankt voor jullie leuke reacties. De eerste nacht is voor mij altijd een drama: heb vanaf 12 uur vannacht haast elk half uur wel op de wekker gezien. Die jetlag is een ongrijpbaar iets, maar heeft op mij goed vat!! Pietsje was om 5 uur ook klaarwakker; dus eerst maar even de mailtjes bekeken. Is altijd leuk om jullie reacties te lezen.

Na een Amerikaans ontbijt met wafels, cereals en toast zijn we om 8 uur al richting de Walmart gereden. Er moest ingekocht worden; vanmorgen de niet-etenswaren. Na een uur ronddwalen zijn we met een volle wagen naar de auto gegaan. Wat fijn dat we zo’n grote auto hebben! Daarna naar een gigantisch grote Whole Foods winkel gegaan om hoofdzakelijk voor Tessa allergievriendelijke producten te kopen. Hier was gigantisch veel te krijgen; zo’n winkel vind je in Nederland niet. Na hier nog een kop koffie te hebben gedronken zijn we naar Roadbear gereden, onze camperverhuurder. We waren te vroeg, maar na een uur was het eindelijk zover; de camper stond voor ons klaar. Na de nodige formaliteiten konden we vertrekken. Robert en Tessa in de camper en wij in de auto, op weg naar Denver Airport waar we de auto moesten inleveren. Dat ging probleemloos. Daarna weer naar de Walmart om etenswaar in te kopen. Na een uur zoeken was alles gekocht en in de camper gestopt. Nu op weg naar de camping in Central City, een kleine 50 mile. Het was vrijdagavondspits en erg druk, waardoor het langzaam en stilstaand verder ging. Door een zwaar autoongeluk was de weg versperd op ons traject, waardoor we een andere route kozen; en met ons haast iedereen! Dus weer in de file verder. Via een schitterende Canyon kwamen we half 7 eindelijk op de camping. We kregen een mooi plaatsje! Naast ons een Amerikaan, die in 1953 als Taeke Schat in Leeuwarden geboren is en in de Koepelkerk aldaar gedoopt was! Nou dat ben ik ook, wat ik hem vertelde; wat een toeval. Hij heette nu Jack en was met vrouw, camper en Harley onderweg.

We hebben toen de camper ingericht, gekookt en gegeten en zijn nu doodop!

 

Reacties

Henk van Gansewinkel A couple of years ago

Fijn dat alles goed gegaan is. Vakantie kan nu dus “echt” beginnen. Geniet ervan.

Monique Linssen A couple of years ago

Jan vraagt zich af of die Taeke nog Fries sprak 😃😉
Mooie foto’s !!
Lieve groeten Jan en Monique

Cor A couple of years ago

De kop is er dus af, mooi dat alles goed gegaan is. De trip kan nu dus echt beginnen.
Wij zijn vanochtend de poolcirkel weer gepasseerd, maar nu in zuidelijke richting. Het wordt vast weer even wennen als het vannacht donker wordt. Alles gaat hier prima.

Groeten
Cor en Ria

Monique Kleiser A couple of years ago

Ja de start van een vakantie kost altijd veel energie, zeker met een jetlag.
Maar mooi dat jullie met zijn 4 zijn, en al veel ervaring hebben met Camper reizen.
Oo naar de natuur, rust en verwondering!

Ook veel plezier gewenst van Joep en Lena
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!