20 augustus Grand Canyon South Rim

Door A.F. Weidema - 21-08-2018 00:55

 

Gand Canyon South Rim

 

Hallo allemaal; het is hier half vier in de middag en ik zit in het Visitor Center, het enige gebouw waar Wifi is. Telefoonverbinding heb je al helemaal niet! USA!

We hebben vanmorgen de shuttlebus naar de South Rim genomen. Van daaruit gaat een voetpad van 12 km. naar het meest westelijke begaanbare deel van de Rim: Hermit’s Rest. Je loopt dan langs de zuidrand van de Grand Canyon en hebt dan het uitzicht over de dieptes van de Canyon. Op sommige punten zie je heel diep de Coloradorivier lopen. Met mijn lopen gaat het niet zo goed dat ik die 12 km. ga halen. Dus Robert en Tessa gingen hun eigen weg en tempo en Pietsje en ik volgden in eigen tempo. Wij hebben onderweg 2 haltes de bus genomen en werden toen weer lopend door Robert en Tessa ingehaald. Die moesten toen nog 4 km.! Wij zouden toen weer een stukje de bus nemen toen het begon te regenen en te onweren. Robert en Tessa stapten toen ook maar in de bus; gelukkig maar want het begon direct erna erg hard te regenen. Op het eindpunt zijn we uitgestapt; we hadden een kop koffie verdiend. Wat later zijn we met de shuttlebus teruggereden naar de camping en nu zit ik hier dit stukje te schrijven. 

Straks gaan we pizza eten; makkelijk vandaag. Er is glutenvrije pizza te koop. Helemaal goed dus!

Reacties

Annet. 21-08-2018 07:49 {{button-55083}}

Goeiemorgen!

We hebben eindelijk weer internet na dik 2 dagen...De kabel was in de Waddenzee kapotgetrokken...
Nu heb ik 4 stukjes achterelkaar gelezen en dat leest heel mooi. Jullie beleven van alles en ik vind de aan vullingen ook prachtig Pietsje...Wat een mooie reis is dit!
Volgens mij was het wel verkwikkend om eens een onweersbui te hebben...
Lekker genieten!

Henk vanGansewinkel 21-08-2018 12:29 {{button-55095}}

Zier er weer jaloersmakend uit allemaal. Sterkte met lopen Freek. Maar goed dat de bus langs de route ging. hoef je in elk geval niets te missen. Zal toch wel even lekker zijn geweest, die regen en onweersbui. Alles weer lekker wat opgefrist. Hopelijk was de pizza lekker. Die van ons is al "gereserveerd" voor komend weekend op Sicilie.
Alvast weer een fijne dag daar in de USA.

Anoek Bonants 21-08-2018 18:18 {{button-55103}}

Wauw, jullie maken een prachtige reis! Mooie foto’s en mooie verhalen 😃. Erg leuk om mee te lezen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan