Seattle

Door DaanHenk&Linda - 20-07-2017 02:51

17-7-2017 Aangekomen op de KOA camping Tacoma/Seattle. De camping ligt in de voorstad Kent, ongeveer een 3 kwartier van het centrum met de bus en de lightrail. Het is heerlijk weer en we liggen vanmiddag in het zwembad. Morgen gaan we naar de Space Needle en de stad in. 

18-7-2017  Seattle. De stad in..  een grote stad met wolkenkrabbers. De bus stopt voor de camping en brengt je in een kwartier naar het vliegveld waar je de lightrail pakt naar het centrum in een half uurtje. Brede straten, veel verkeer en omdat de de vele winkels niet allemaal, zoals bij ons in de steden dicht bij elkaar zitten loop je al snel heel veel. We beperken ons tot de Space Needle en het "Pike District". De Space Needle is een must al wij vonden het wel duur, $31 pp, maar ja, je bent er maar 1x. Het is heel helder waardoor je ontzettend ver kunt kijken. Het "Pike District" is gezellig en druk. Allerlei kramen met zelf gemaakte producten en veel winkeltjes. Hier is ook de beroemde fish market waar ze de vissen heen en weer gooien. Dit hebben wij niet gezien, ik denk dat ze dit s'morgens doen als de vis net aan wal gebracht wordt of zoiets. De fish market is eigenlijk ook maar 1 kraam! Vroeger is dit waarschijnlijk veel groter geweest maar nu is het een beetje een tegenvaller. 1 Kraam met een lengte van zo'n 10 meter. Na een stuk gelopen te hebben gaan we een biertje drinken bij de Pike Brewery. Daan eet hier zijn lekkerste hamburger ooit. Moe en met zere voeten en lamme benen eten wij lekker later heerlijk Thais en dan naar huis. Naar huis haha, morgen is onze laaste dag. Voor 10 uur de camper inleveren en dan naar het hotel. De volgende dag vliegen we om 10:40 in 4 uur naar Chicago en dan naar Amsterdam in 8.5 uur. 

19-7-2017  Hotel. Een dag niets doen. Al online ingechect net en intussen een mail gekregen dat we misschien vertraging kunnen krijgen vanwege weersomstandigheden in Chicago?? Of we een vlucht willen wijzigen......  dit zal niet gaan. Wij moeten de vlucht hebben naar Amsterdam, met of zonder vertraging. Dit was het! 3.5 week van Denver naar Seattle. Van warm weer in Denver naar een hittegolf in het midden van Amerika naar heerlijk weer hier aan de kust. Van de Rocky Mountains via de open vlaktes, woestijnen, prairie, bergen, regenwouden zijn we nu bij de kust. We hebben wij heel veel gezien en heel veel foto's gemaakt. Later zal ik meer foto's uploaden van de digitale camera. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan