Dag 7 Rapid City - Devils Tower

Door Rob en Loes - 17-06-2017 05:54

12 juni 2017 maandag half bewolkt en ± 28 graden
Mount Rushmore-Devils Tower 230 km via de 385 naar Deadwood, de 85 en 14 alt naar Lead en Savoy, de 85 naar Belle Fourche en de 34/24 naar Devils Tower

We hebben prima geslapen en staan om 7 uur op, ontbijten en gaan weer op pad na ons nog even te hebben vergapen aan de mega grote en luxe campers. Sommigen hebben TV aan de buitenkant!!\
We zorgen ervoor dat alles is gevuld en geleegd want nu gaan we 4 dagen op natuurcampings staan en daar is niets behalve een WC.
We rijden via een prachtige route richting Devils Tower en komen door een heel leuk stadje Deadwood. In Deadwood lopen we wat rod, het is een oud gezellig stadje en we kopen een dromenvanger voor onze VW camper thuis. De verkoopster verteld ons een andere route dan we oorspronkelijk gepland hadden, via de 14A, die nemen we dus. Het is inderdaad echt mooi waar we doorheen rijden. We stoppen aan het water om te lunchen en vervolgen onze weg.
Ineens zie je hem overal bovenuit komen, Devils Tower, een rotsblok op 1558 m hoogte en met een omtrek van 1,2 km. Een heiligdom van de Indianen die er een andere naam voor hebben 'Bear Lodge'.
We rijden naar de camping die aan de voet ervan ligt en gelukkig is er een plek en we staan geweldig. Uitzicht op de Devils Tower!!
We maken een wandeling er heen en lopen een Trail. Onderweg gaat het onweren en valt er zelfs even hagel. Gelukkig is het snel over. We zien reeën en we lopen door een veld met Prary Dogs. Het is echt schitterend hier!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan