Dag 8 Devils Tower - Yellowstone

Door Rob en Loes - 17-06-2017 05:59

13 juni 2017 dinsdag regen en ± 5 graden
Devils Tower-Canyon Campground, Yellowstone 660 km via de 14 en HW 90 naar Ranchester, de 14 en 14Alt naar Medicine Wheel en de 14 Alt en 14 naar Yellowstone

Vannacht onweerde het ongelooflijk hard. Een knal was zo hard, dreunde zo erg dat je het voelde in de camper. Zo hard hebben we onweer nog nooit gehoord!
Om 7 uur rijden we weg van deze mooie plek en gaan we op weg naar Yellowstone, via de 14 en doen via de 14alt Medicine Wheel aan. Dit is een heiligdom van de Indianen en ligt boven op een berg waar je het laatste stuk vanaf de parkeerplaats in ± 1 uur naar toe moet lopen (1 uur heen en weer).
Het weer is hier wel slecht, het waait heel hard en er ligt nog sneeuw. En als we terug komen bij de camper begint het licht te sneeuwen. Medicine Wheel is een grote cirkel met allerlei offers erin en net als we al eerder zagen hangen ze stukken textiel in het touw wat rondom gespannen is.
Het ligt in het Bighorn Forest gebied en is erg mooi om te rijden. Gelukkig maar want het is een lange auto dag! Tegen half 5 rijden we Yellowstone in en dan is het nog 1 1/2 uur verder het park in naar de camping.
We spotten bizons en elks en tegen half 7 staan we op onze plek midden in het bos.
Het weer is een beetje jammer, sneeuw brr brr.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan