Vertrek komende zondag 23 juli

Door Road trip Amerika - A long time ago

Beste volgers,

Graag zou ik beginnen met: de koffers zijn gepakt, we zijn voorbereid voor vertrek. Helaas moet dat allemaal nog gebeuren. Maar het goede nieuws is: we hebben nog de hele zaterdag.

We gaan een fantastische rondreis maken door USA en Canada.

Maandag vertrekken Martin en ik richting Boston en vervolgens Quebec, Montreal, Ottawa en Toronto, waar we oom Leo en Clara, Marianne en Andre en Foteini zullen ontmoeten. Vervolgens rijden we via de Niagara watervallen en Detroit naar Chicago, waar we Franka oppikken. Met ons drieën rijden we via Mount Rushmore naar Yellowstone, waar Karin zich bij ons zal voegen. Na een paar dagen Yellowstone zullen we via de Canadese nationale parken Banff en Jasper naar Vancouver rijden. Daar nemen we afscheid van Franka. Het plan is om over Vancouver Island naar Seattle te gaan. Via Portland en mogelijk de parken Mount Rainier en Crater Lake rijden we naar San Francisco.

Georgios is er de tweede helft van de route bij. Via de nationale parken Yosemite en Sequoia rijden we naar Los Angeles en vandaar via Las Vegas naar de Grand Canyon, ongetwijfeld een van de hoogtepunten van de reis. Ook in Utah zijn prachtige parken als Zion en Bryce waar ik me erg op verheug. Vandaar is het een eind rijden naar het volgende punt op onze route: Austin en vervolgens Houston in Texas. Daar neemt Karin het vliegtuig terug. Wij rijden door naar New Orleans waar we in het weekend van Southern Decadence zullen zijn en Marco zullen ontmoeten. Hier verlaat ook Martin ons. Georgios en ik rijden samen naar Miami, waar Sanne en Lisette zich als laatsten reisgenoten instappen. Samen bekijken we de Keys, Everglades en rijden dan via de Blue Mountain Parkway naar Washington om via Philadelphia weer in New York te eindigen.

De bedoeling is om regelmatig op de deze site verslagen te posten en hopelijk ook foto's te delen.

Groetjes Bram.

Reacties

Karin A long time ago

Klinkt superleuk. Succes met de laatste voorbereiding en heel veel plezier met de reis!

Hein A long time ago

Wow, en ik dacht dat wij al een uitgebreide trip deden van New York via Cape Cod, Boston, Maine, Acadia National Park, White en Green Mountains (Vermont), Toronto, Niagara (wie weet kwamen we mekaar daar wel tegen) en uiteindelijk Washington DC.
Sinds gisteren thuis en ik vond het best al wel vermoeiend en belastend in 25 dagen. Hoe jullie dit gaan klaren op 8 weken.... hoedje af!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan