Boston Quebec Montreal Ottawa

Door Road trip Amerika - 30-07-2017 02:23

Naar een tip van Maus reden we via Newport naar Boston. In Newport bezochten we de Breaker mansion van railtycoon Vanderbilt. Ook wandelden we de cliff walk en reden we de ocean drive. Brave toeristen hè. 

In Boston liepen we de heritage trail en bezochten we de universiteiten MIT en Harvard. Op allebei kregen we een rondleiding door studenten. Grappig verschil en mooi inzicht in het leven op de campus. Helaas weinig informatie over en gezien van het onderzoek. 

Via secundaire wegen door New Hamshire en Vermont en twee kleine omweggetjes door Maine reden we naar de Canadese grens waar we laat maar zonder veel gedoe over mochten. 

In Quebec liepen we over de stadsmuur, liepen wat door de straatjes in de oude stad. Ik at mijn eerste Poutine. Echt lekker! Nog even naar de battle fields en door naar Montreal. Daar logeerden we bij oom Leo en Clara. Een gezellige avond met biertjes en chips.

In Montreal begonnen we Place d'Armes en liepen door de Vieux Port naar Place Victor Cartier. Daar zaten we op een leuk terrasje. Natuurlijk moesten we ook de Mont Real zelf beklimmen voor een mooi uitzicht over de stad. 

Maar niet te lang, want we moesten door naar Ottawa. Even een korte stop in het centrum om Parliament Hill te bekijken en beklimmen en een blik op de sluizen in Canal Rideau te werpen. Daarna naar Marianne en Andre. Daar waren opnieuw oom Leo en Clara en ook Kelly, Chris en Caitlyn, Anita en Owen. Na een heerlijke en leuke zwempartij hadden we een lekkere en gezellige barbecue. En natuurlijk weer een avond gezellig kletsen.

Vandaag, zaterdag, zit de eerste week er bijna op en hebben we al bijna 1400 mijl gereden. We staan op een camping bij Toronto. Het plan is om morgen Toronto te bekijken en maandag naar de Niagara watervallen te gaan.

Reacties

Petra 01-08-2017 16:26 {{button-47264}}

Hallo reizigers,

Via Karin heb ik gehoord van jullie reis. Fantastisch!

Ik ga jullie volgen, want Karin is on her way en zal aansluiten.

Goede reis en veel plezier.

Groet,

Petra
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan